Kosten en vergoeding

Kosten:

Consult:
De kosten voor 1 individueel consult zijn € 85, -.

Familieopstelllingen:
De kosten voor deelname aan de groepen van familieopstellingen per gehele dag (meer dan 2 dagdelen) zijn voor een representanten-dag € 55,- en voor thema-inbreng dag € 95,- (excl. lunch).

De kosten voor de avondgroep voor 4 volle avonden € 235,- waarbij u 1 thema kunt brengen (optioneel).

Organisatieopstellingen:
De kosten voor bedrijven en instellingen. Meer info in de nabije toekomst.

Opleiding Familieopstellingen voor hulpverleners:
De kosten zijn € 995,- per persoon per opleiding (11 dagdelen).

Kosten voor opleiding en nascholing kunnen voor belastingaftrek in aanmerking komen. Zie Aftrek studiekosten of andere scholingsuitgaven 2011.

Vergoeding door zorgverzekering

Per 1 januari 2011 wordt de vergoeding voor (eerstelijns) psychologische zorg door zorgverzekeringen veranderd. Er worden in het basispakket 5 behandelingen vergoed, met een eigen bijdrage van € 20,- per sessie. Door middel van aanvulldende pakketten is het mogelijk om 8 tot 10 sessies vergoed te krijgen.

Vergoeding is mogelijk in de eerste lijn voor individuele sessies familieopstellingen , wat de laatste jaren een zeer vruchtbare benadering blijkt te zijn . Neem contact op met 040-2126015, en zie onderstaande gegevens.

Voor evt. vergoeding en meer informatie kunt u mailen naar: info@psycholoogsmets.nl. Of bel 06 - 23686873.

Voor partner-relatie-therapie is het 8 behandelingen per persoon, dus totaal 16 sessies. Voor kind en jeugd per gezinslid 8 behandelingen, dus vader, moeder, en kind totaal 24 sessies.Psychologie Praktijk en Familieopstellingen - Drs. J. Smets - Beek en Donk, Eindhoven, Deurne